søndag 9. februar 2014

Morsdag

God morsdag alle mødre! :)

Jeg kjenner at bloggmotivasjonen ikke er helt på topp om dagen. Det skjer en del på de ikke bloggbare delene av livet vårt og det krever mye energi. Jeg får hentet meg litt inn igjen ved hjelp av treningen, men ofte er det det jeg får gjort utenom jobb og familie. Jeg tenker på bloggen hver dag og bunken med planlagte blogginnlegg vokser i hodet. Forhåpentligvis finner de veien til papiret om ikke alt for lenge! Akkurat nå vil jeg helst bare synke ned i sofaen og forsvinne bort i en god bok!

Ønsker alle en fin kveld!4 kommentarer:

 1. Sånn er det for meg også innimellom. Andre ting i livet tar plassen bloggen skulle hatt, men alternativet er langt mye bedre og absolutt noe jeg foretrekker. Likevel kjenner jeg godt i de dagene hva bloggingen betyr for meg.

  Livet tar plass, men det er da bare flott!

  Ønsker deg gode dager!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kjennes veldig godt å kunne lufte tankene på bloggen, men livet er jo som du sier heldigvis mer enn bloggen. Det er sikkert mye jeg kunne ha blogget om som jeg velger bort av forskjellige grunner :)

   Gode dager til deg også! :)

   Slett
 2. Skjønner hva du mener.. men det er viktig å ta seg en pause innimellom.. for blogging og blogglandia har jo lett en tendens til å ta over for feks. boklesing og ja... jeg innrømmer.. kjærestetid.. Ups.. but I´m an addict. Men det er godt de dagene jeg klarer å legge alt dette fra meg også!! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Man kan lett forsvinne i blogglandia ja! :) Jeg har heldigvis bare en liten blogg så føler ikke noe press til å publisere nye innlegg og det er jo greit, men har så mange fine følgere med blogg og jeg rekker ikke alltid innom dem. Det er litt dumt :(

   Slett