søndag 16. februar 2014

Skulk

Da jeg ble vekket av ungene på et tidspunkt som kjentes alt for tidlig (den var halv åtte så jeg har i grunn ikke noe å klage på..) hadde jeg slett ikke lyst til å stå opp. Kroppen kjentes tung og om jeg kjente godt etter hadde jeg vondt både her og der etter løpeøkten med svigermor i går. Mannen har i tillegg vært slått ut av influensa i helgen så jeg har vært en slags alenemor. Med et stønn boret jeg hodet langt ned i puten, talte til ti og tenkte på alle tingene jeg gleder meg til å savne når de blir større:


 • bleier med illeluktende innhold som presser seg opp i ansiktet ditt når du har mest lyst til å sove.
 • travle morgener hvor man starter dagen med å krangle om buksen skal være bakfram eller på vrangen?
 • kommandosentralen som aldri klarer å bestemme seg for hva de skal ha på skiven slik at alltid ender opp med å smøre alt for mange skiver (som du selvsagt må spise selv).
 • kaffen som du aldri får drikke varm.
 • de uendelige mulighetene de små har til å alltid finne noe å krangle om.
 • forsøkene på å nyte maten med ulovlige høye verdier av decibel som tilbehør.


Nei, i dag fristet det ikke å stå opp! Jeg skulle ønske det fantes en mulighet til å skulke mammarollen sånn i alle fall bare for en dag. Så kom jeg på valentineskortene jeg fikk av Snipp på fredag.

<3


Med tårer i øynene, en aldri så liten klump i halsen og et hjerte som svulmet av kjærlighet krøket jeg meg ut av sengen. Visst er det lov, og naturlig, at både mødre og fedre har dårlige dager, men for min egen del kan jeg si at disse små kan gjøre de dårlige dagene litt lysere. Om jeg lar de få lov selvsagt.

Ha en fin søndag! :)

4 kommentarer:

 1. "Ting du gleder deg til å savne når de blir større" - det er det beste jeg har sett noen skrive på lenge! Det er godt sagt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jo veldig lett å si at man gleder seg til ungene blir eldre, men om jeg tenker meg om så gjør jeg jo egentlig ikke det heller. Så da gleder jeg meg heller til å savne alle disse tingene :)

   Slett
 2. Haha spått ånn! Herlig! Ja du har nok helt sikkert rett i at vi faktisk kommer til å savne dette... selv om det er litt uforståelig når det står på! ;) Som du har sett, er jeg i en sånn fase der jeg synger på siste verset pga lite søvn.. Da var det godt å lese dette innlegget!! Er du en engel?? ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Må være med sorte vinger i så fall! Hehe... Noen ganger så tenker jeg at, nei, dette blir for negativt! Likevel så er det jo faktisk kjekkest å være ærlig på bloggen! :D Jeg tror også at de fleste har slike dager innimellom og kan kjenne seg igjen i deg :)

   Slett