tirsdag 20. januar 2015

Treningspreik: Komme i gang

Dette blir nærmest en slags dobbel betydning siden jeg er en relativt elendig blogger for tiden. Mer korrekt: ikke-blogger. Jeg håper likevel at det snart skal bli bedre og åpner derfor bloggåret 2015 med litt treningspreik.

Ja, for tror dere ikke at et eller annet mystisk har foregått inne i skapet mitt i løpet av høsten? Klærne mine har krympet!

Hmmmm... T-skjorten rekker ikke ned jo!


Det kan selvfølgelig ha noe med at jeg startet julefeiring sånn ca i begynnelsen av november. Så som 80 % av alle andre har jeg nå startet året med forsetter om å nå målet om sommerkroppen 2015. Det blir trening og sunn mat. Selvfølgelig.

For å kickstarte det hele begynte jeg å følge opplegget til Fitfocuse "Fit på 30 dager". Easy! Spesielt fornøyd med at det er fullt utstyrt med en meny som inneholder normale matvarer som en til og med finner på en dårlig utstyrt butikk. Øvelsene så også greie ut så dette skulle gå fint. Det gjorde første økt- og andre økt. På 3. økt derimot innså jeg at den lange juleferien hadde satt sine spor.

På forhånd hadde jeg oppdaget at noen hadde krympet t- skjorten min og om det tok motet fra meg eller ga meg pågangsmot er jeg usikker på. I alle fall hadde jeg med min egen personlige trener på økten. Meg selv i et speilbilde. Mellom hver runde av sirkeltrening møtte jeg meg selv i speilet. I begynnelsen var det tommel opp og heiarop, men etter hvert som ansiktet fikk tilnærmet samme farge som den rosa skjorten min dalte motet. Og da jeg tok meg selv i å jukse på tellingen på ene øvelsen var det bare å skjerpe seg. Aner dere forresten hvor vanskelig det er å ta en korrekt knebøy med en mage som er i veien? Nei, det er bare å innse at dette trenger jeg og det er bare å jobba på! :-) I dag tok jeg derfor noen runder på løpebanen sammen med svigermor og Gasellen.

Om du sliter med motivasjonen slik som meg så har jeg noen tips:

1. Allier deg med en venn. Det er mye lettere om dere er to.
2. Prøv noe nytt og utfordre gjerne deg selv!
3. Bare gjør det! Uansett hvor kort økten er så slår du den personen som ligger på sofaen.

Jeg ser i alle fall fram til å møte sommerkroppen i speilet om noen måneder. Blir du med? :-)

En slik fungerer fint som treningsmanual. Praktisk siden man får tørket støv av den samtidig :-)

2 kommentarer:

  1. Treningspreik er gode greier, tror det er flere som trenger litt påfyll. Jeg har oppdaget at regnbuksen min har krympet, så jeg prøver iherdig (not...) å få igjen den knappen igjen. Er medlem av treningsstudio og har en herlig kollega som drar meg med, men det blir bare en gang i uken. Må få farten opp, så kjør på med trening og blogging, jeg henger med i svingene :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er bra du blir med! :) Merkelig det der med klær som krymper altså.. og ikke minst- fryktelig irriterende! Vi er noen jenter som løper om tirsdagene ( på løpebane), heng deg på om du vil. Ingen av oss er i superform (bortsett fra svigermor da!) og vi løper etter egen innsats. Veldig kjekt å ha noen å komme seg ut med, og etterpå preiker vi litt!

      Slett