tirsdag 17. desember 2013

Juleønsker

Diskusjon ved middagsbordet i dag:

Jeg: Hva ønsker du deg til jul da, Snute?
Snute: Bæsj!

Hmmm... Ja, vel ja. Var ikke akkurat det svaret jeg hadde ventet meg! Snipp ville gjerne også være med i diskusjonen så han kunne fortelle at det han ønsket seg mest i hele verden var julestjernen! Eh.. ja.. tipper han blir rimelig skuffet når han åpner pakkene sine i år da ja. Fra min venstre side kommer det derimot så fint fra Snapp:

Jeg, mamma, jeg blir glad uansett hva jeg får jeg!

Åh hellandussen! Med tårer i øynene og klump i halsen kunne jeg konstatere at vi i alle fall har gjort noe riktig på veien. Vi hadde et skikkelig fint øyeblikk helt til Snipp ikke klarte å styre seg lenger og måtte stille spørsmålet han lurte så veldig på!

Selv om det er bæsj??...


... Og for de som lurte var svaret fra Snapp nei og det magiske øyeblikket brutt...

6 kommentarer:

 1. Haha ;) Det var godt så lenge det varte!! :D Men for en godhjerta gutt!!
  Her er vi også i bæsj-alderen, jeg er mamma-bæsj og alt er bæsj, så jeg føler med deg.. ;) Og hehe, spot on og artig han Snipp altså ;-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Det føles som om vi aldri kommer til å forlate den alderen altså.. Det strekker seg jo fra 2-6 år tydeligvis ;) Snapp er en sånn gutt som man rett og slett får dårlig samvittighet bare av å se på av og til. Om han gjør noe han ikke ha lov til og blir korrigert så bryter han helt sammen og man ender opp med å trøste han.. hehe..

   Slett
 2. De magiske øyeblikkene er korte men tilsammen utgjør de essensen i livet. Takk for at du deler :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tenker ofte på hvor kjedelig livet hadde vært uten disse små. Både minneboken og hjertet er allerede fullt til tross for at jeg bare har vært mamma i snart syv år! <3

   Slett
 3. Her har vi nettopp starta overgangen til fast føde, så jeg ønsker meg også en bæsj i bleia til jul! :D Aller helst i form av en førjulspresang, da! Mange!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe.. Ja, noen ganger er bæsj rett og slett undervurdert! Etter å ha skiftet bleier sammenhengende i snart syv år er jeg super klar for en bleieslutt i julegave! Det er vel ikke for mye forlangt eller? ;)

   Slett