mandag 30. desember 2013

Storm

Denne romjulen har det stormet både utendørs og innendørs! Ungene klarte aldri å lande skikkelig etter all spenningen og forventningen som oppstod før julaften. Ei heller har det vært spesielt godt vær til å løpe det fra seg ute. Så da har vi vekslet mellom fin lek, familiekos, brettspill og krangling innendørs.

Jeg følger Jason Vale på facebook og det føltes som om han visste hvordan julen hadde vært da han i går la ut en juiceoppskrift med overskriften: Feeling stressed and just want to sleep? Svaret mitt var JA! Og ved et nok et lykketreff viste det seg at kjøleskapet inneholdt akkurat de rette ingrediensene. Så jeg juicet meg en energioppkvikker!


Om det var juicen som funket vites ikke med sikkerhet, men vi la i alle fall ut på langtur opp i skogen. Det var jo endelig opphold slik at man kunne bevege seg utendørs uten å være redd for at en enten skulle blåse bort eller bli truffet av et eller annet flyvende objekt!

Det ble en deilig tur. Selv om landskapet ikke akkurat hadde julepreg. Det var mer høst.. Snute gikk for egen maskin og bare det i seg selv fører jo med seg en ekstra treningsøkt. For en på to (snart tre!) må løftes, dyttes og til tider bæres over små hindre.. alle muskelgrupper er i bruk med andre ord! På slutten var jeg nesten sikker på at albuen var ute av ledd etter alle støttebevegelsene nedover den bratte, våte skogsbunnen. En stund var Snute riktig så bekymret for meg og lurte på om han skulle hjelpe meg! Men vi kom oss da ned :) Alle hadde fått ut litt energi så ettermiddagen ble heldigvis langt roligere i går!


Håper du har hatt en fin og rolig romjul! :)
2 kommentarer:

 1. Jeg går på kjøkkenet og tar juiceren opp av skuffen med en gang, så den står klar til frokost. Gulrot, selleri, ingefær og basilikumblader - høres ikke det godt ut?
  Takk for at du minnet meg på at jeg har en sånn vidundermaskin i skuffen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den tror jeg jammen jeg skal prøve i morgen! :) Min juice ble riktig så søt og god med spinat, grønne epler, ingefær, agurk og sitron! Er ikke flink nok til å bruke maskinen min jeg heller, men har planer om at 2014 skal forandre på det!

   Slett