fredag 6. desember 2013

Snøstorm og kjærlighet

Ja, det høres ut som overskriften på en klissete kjærlighetsroman ( og det er jeg jo himla god på!).  Men i dag har det altså vært snøstorm i Bergen. Fra jeg gikk og la meg i går til jeg stod opp igjen i dag var det kommet noen titalls cm med snø. Vi er jo uten bil om dagen så turen til barnehagen måtte utføres til fots. En utfordring. Brøytebilene hadde ikke rukket ut så fortauet var absolutt ikke snøfritt!


Faktisk var det så mye snø at Snute fikk problemer med å gå. Han nærmest svømte i snø! Til slutt tok jeg han på skuldrene og da ble det en utfordring å holde seg på bena. Under snøen var det skrekkelig glatt. Jeg klarte til og med å falle utenfor barnehagen. Hadde heldigvis ikke Snute på skuldrene da. Videre fulgte forsinkelser på buss. Toget gikk som normalt, ergo så rakk jeg ikke toget. Da jeg endelig kom meg til sentrum ble jeg stående og vente 30 minutter på bybanen som vanligvis går hvert 5. minutt. Fin start på dagen...

... Jeg er jammen glad det ikke var sånt vær for fem år siden! Da giftet vi oss nemlig og fartet rundt fra fotograf til kirke og videre til festlokale. Det var en flott dag. Alt gikk som planlagt. Ingen babyer ble født ( jeg var 8 måneder gravid og svigerinnen min var på overtid). Tenk at min kjære fortsatt holder ut med meg! Det er jo nesten et mirakel :) Jeg som verken skulle gifte meg eller ha barn fikk andre tanker da drømmemannen dukket opp! Det er jeg glad for i dag. 6 kommentarer:

 1. Oi sier du det jeg forstår her... Gratulerer så masse med trebryllupsdagen!!! ;-)
  Så nydelig bilde av dere, det som jeg skimter her.. ;) Og 8 mnd og bryllup.. respect sister! :)
  Over til i dag.. Snø. Vi snakker centermetervis. I Bergeen!! Det er jo helt utrolig! Trist for bybanen. Men bra for.. julaften! Julegavetips må jo være brodder så holder man seg på bena hele veien til barnehagen! For det trenger man visst på vei til barnehagen i Bergen! I Oslo.. nått so much! #menleverihåpet
  God klem<3

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for gratulasjon! :D Veldig fornøyd med bildene, og de er heldigvis klarere på ekte... Hehe Men ja.. tilbake til i dag.. om julaften hadde vært i morgen så hadde det vært bra! På søndag skal nemlig alt regne bort igjen :( Stor klem tilbake :)

   Slett
 2. Det er ikke ofte vi opplever sånt vær i Bergen. Men sånn kjærlighet opplever vi heldigvis :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med kjærligheten og hverandre...Er det virkelig gått fen år siden dere giftet dere??

  SvarSlett
  Svar
  1. Tiden går tydeligvis fort i festlig lag! Er helt rart at det faktisk er så lenge siden, men siden Sebastian blir fem år nå i februar må jeg liksom bare tro på det... hehe..

   Slett