onsdag 20. mars 2013

Alive

Jeg lever fortsatt og det var ikke så ille som forventet. Til sammenligning løp jeg tre runder ( ca 1,2 km) med behov for en lang pause mellom hver runde på 45 minutt for litt under ett år siden. I går ble det 2,1 km på under en halvtime med et par innlagte drikkepauser. Jeg har en del igjen før jeg klarer dette sammenhengene, men det er en ENORM forbedring! Frøken Fryd derimot løp som en gaselle så å få lov til å løpe bak henne er god motivasjon :) Nå jobber vi mot 5 km og til neste år blir det halv maraton på oss! Jeg elsker å sette meg mål. Det er jeg også god på, men dessverre ikke like god på å fullføre de. Det skal jeg selvfølgelig rette på nå.

Jeg lurer derimot på om jeg har en litt merkelig løpestil for den eneste plassen jeg har gangsperr i dag er i rumpa! Er det normalt? I tillegg kan jeg skryte på meg min første idrettsskade... Et enormt kuldeutslett på låret! Dette kan jeg selvfølgelig ikke vise på bloggen siden det er for høyt oppe til at det blir anstendig å vise fram, men tro meg når jeg sier at det ikke ser pent ut.. neste gang skal jeg huske stillongs :) Vel hjemme igjen gratulerte jeg meg selv i form av varm kakao ( av det sunne slaget selvfølgelig!).

Takk for turen Frøken Fryd! :)

(bilde lånt fra Google)

4 kommentarer:

 1. Heia heia! Jeg syns du er kjeeeempeflink, 2 km!! Jeg omkommer etter "bort til stolpen"!
  Haha, på en annen side så kan jo visning av kuldeutslettet (med en litt uheldig plassering) gi ny leserrekord!! ;-)

  SvarSlett
 2. Hehe.. mannen var svært bekymret for at bloggnavnet skulle få masse treff fra grisete menn dersom de la til to bokstaver på husmorfit... Jeg er mest bekymret for at han kom til å tenke på det!? Har heldigvis ikke funnet noen treff på det på statistikken! :D Da hadde de nemlig blitt skuffet ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha! Vet om en som kunne sagt akkurat det samme.. nok et bevis på at.. ;-)

   Slett
 3. Flinking!! Det er jo en enorm forbedring da, stå på! Gangsperr hører med - samme hvor det er ;-D
  Litt for kaldt til å løpe nå for min del - glad er jeg for det for jeg hadde ikke giddet likevel...
  Ha en fin dag og helg - når den tid kommer!!
  Silje :-)

  SvarSlett