mandag 18. mars 2013

Uke 11- oppsummering

Forrige uke ble ikke helt som jeg hadde tenkt med tanke på trening. Det dukket stadig ting opp som stakk kjepper i hjulene for meg så samlet sett ble det vel ikke så mye mer enn to timer kondisjonstrening og fem minutter styrke ( som jeg forøvrig kjenner vannvittig godt i leggene!) Det ble derfor bare halvparten av det jeg hadde lovet meg selv så da må det bli skjerpings denne uken her!

Hadde store planer om en lang fjelltur i går, men piffen og gløden forsvant liksom ut av kroppen før jeg fikk sukk for meg. Jeg fikk meg da en fin liten tur sammen med Snipp og Snapp da. Snapp ble invitert på besøk til en venn så vi ( jeg) bestemte oss for å spasere til besøket. Det vil si, vi var så glade for at han ble invitert på besøk at vi danset nedover bakkene. Snipp har foreviget oss- se bare her:

 
Jeg hadde sett for meg et mer hopp og sprett bilde, men må nok innse at jeg har verken sprettrumpe eller sprett i beina! Snapp syns da at dette var ustyrtelig morsomt så vi har i alle fall forlenget livet noen meter bare med latter. Det viktigste er jo å ha det moro, ikke sant? :)
 
Da vi kom hjem igjen hadde jeg lovet Snipp ( i et meget svakt øyeblikk) at han skulle få lov til å være med meg å male en vegg. Vi ( mannen) har nemlig revet en vegg under trappen i gangen ( sånt skjer når mor jobber og far har vinterferie...) så da måtte jeg fram med pensel og maling.
 
Man skulle tro jeg hadde lært at dette er noe man gjør uten barn, spesielt etter at jeg i et annet svakt øyeblikk lot Snipp være med meg å male en kommode på rommet hans. Da var det maling helt fra gangen nede og opp trappen til rommet hans. Vinduskarmen på rommet hans er fortsatt litt oransje etter forsøket. Jeg kan med hånden på hjertet si at det ikke gikk noe bedre denne gangen, men jeg var ( syns jeg selv) fryktelig tålmodig og er glad jeg er blitt inspirert av Jona- mammalivet i Berlin til en mer passiv foreldrerolle som gir rom for at barna kan delta mer. Må likevel innrømme at jeg gråt litt på innsiden da jeg oppdaget gråmaling på de hvite dørkarmene mine, IKEA krakken min, under skoene mine og ikke minst på den nye delen av gulvet! Heldigvis var det vannmaling så det gikk kjapt å vaske bort. At det lå en halv liter maling der hvor vi skal legge nytt gulv gjorde derimot ikke så mye, men der var Snipp flink til å tørke opp etter seg!? Alt i alt- veggen ble malt! Må innrømme at jeg er veldig spent på hvordan det går når jeg skal i gang med å male trappen, der har jeg nemlig planer om å bruke en oljebasert grunning.. Tenker jeg skal gjøre det ETTER at barna er lagt, jeg..
 
God mandag!!
 
( ps. Om noen ikke ser bildene- gi meg da en lyd?? Sliter selv med at noen av bildene ikke viser på mobil, spesielt når jeg henter fra photobucket. Nå har jeg testet med picasa for å se om det hjelper?)

4 kommentarer:

 1. Flinking!!! Greit med litt tips til hvordan få ungene mer aktive! Ha en flott uke!!

  Silje :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe.. tenker det er jeg som bør se på deg for å få tips til sånt! :)

   Slett
 2. Jeg ser alltid bildene dine! Men skal si fra om ikke alt er ved sine fulle 5! Men jeg har samme problemet selv av og til, men tror ikke at andre ikke ser de fordetom!
  Jeg var innom å leste dette igår, men var altfor trøtt til å kommentere noe vettugt, og det er jeg forsåvidt nå også. Men må bare si at de hoppende bildene av deg og Snapp var så koselige!! :-) God natt kjære Drømmelykke, opp å hoppe ca 0530 så har ikke tid til å sitte her å pleie egoet! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. 0530! Åh.. jeg er glad mine endelig har skjønt at de kan sove litt lenger enn det- 0600?? Må ha med meg disse som sykler Oslo- Paris... klarer de det bør jeg klare Bergen- Voss! :) God natt til deg også, vakre! Evt god morgen ;)

   Slett