søndag 17. mars 2013

Søndagsfred

Etter en dårlig lørdag har helgefreden endelig senket seg i Drømmelykkehjemmet. I går var de små alt for tidlig oppe og de var trøtte fra klokken elleve igjen! Det førte til en hel del terging og krangling, men i dag har alle sovet godt så alt tegner til å bli en mye bedre dag heldigvis :) Vi fikk likevel utnyttet dagen godt og fikk lagt inn et innslag av husmortrim. Jeg snørte minstemann på ryggen og tok de to andre i hendene før vi spaserte til butikken for å handle. Vi valgte selvfølgelig butikken lengst borte og fikk en fin tur. Noen fnyser sikkert av at jeg kaller dette trening, men det er dette som er ekte husmorfit! Jeg har ikke samvittighet til å tilbringe timesvis på egentrening hver eneste uke, jeg har tre barn som skal følges opp ( for ikke å snakke om hus og klær som må vedlikeholdes!) så dersom jeg har anledning gjør jeg heller dette sammen med barna. Jeg håper de skal lære seg å sette pris på bevegelse av kroppen og jeg prøver å vise de at vi ikke nødvendigvis trenger bil for å komme oss fra a til å. Det å gå på tur med 12 kilo ekstra på ryggen er også faktisk effektivt med riktig bæreverktøy! Jeg bytter på å bruke bæremeis eller en Ergo bæresele og begge deler gjør at en bærer med beina og ikke skuldrene. Jeg må også innrømme at det er litt stas når folk kommer bort og kommenterer at jeg er sprek som går til butikken... Husmorfitvisjonen fullføres litt der! :)

Nå er det derimot barne-tv på barna ( minste er mest opptatt av å fargelegge gulvet da) mens mor skal kose seg med en e-bok! Love my kindle app!

Mens vi venter på våren har vi tatt en del av den inn i huset! God søndag! :)

2 kommentarer:

 1. Hahaha jeg må le, du så jo at det var fargelegging av gulvet her også! Det foregår skummelt like scenarioer i Drømmelykkehjemmet og i Diaperdivahjemmet altså. Til stadighet. ;-)
  Med alle tre til butikken.. Jeg bøyer meg i støvet. Jeg går ikke med TO engang. Å være småbarnsmor, det finnes ikke trim som det! Nå er lillesnupp snart 8 mnd, og jeg kan med hånden på hjertet si at bekkenet mitt er nå på sitt verste etter fødselen.. Jeg går, og bærer og sliter og bøyer og tøyer og rydder og vasker. Tredemølla you got competitioooon! ;-)
  Klemmer <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe.. jeg lærer aldri og angrer alltid i det vi kommer inn på butikken! Redningen i går ble den lange turen til butikken, de var rett og slett for sliten til å finne på noen sprell ;) Bare vent til innlegget om dagens prosjekt kommer! Da skjønner du at jeg er gal :) Å være småbarnsmor er absolutt ikke noe latmannsliv, nei! Mystisk med de likhetene altså... og i tillegg blir fargelagte gulv offentliggjort samme dag! Hva er oddsen for det liksom? Klemmer tilbake :)

   Slett