tirsdag 12. mars 2013

Hvitt

Nei, jeg er ikke blitt verken interiørblogger eller moteblogger! Takk og lov for det! Med min garderobe hadde det vel blitt ca fire innlegg og på grunn av rotet hjemme hadde det vel ikke blitt noen flere på interiørfronten! Jeg refererer til det som møtte meg da jeg kikket ut vinduet i dag.. SNØ!

I går var det vårstemning, om man ser bort fra de -10 gradene som lyste mot en på gradestokken, og i dag er det altså snø! Var jo klar for vår nå. Til og med ungene var lei når de kikket ut vinduet.

Men været kan man jo ikke styre så det er bare i føre seg skinnhanskene og vinterskoene en liten stund til! Skulle ønske jeg fikk til å ta noen bilder av snøfnuggene som faller, men der tror jeg jeg trenger å øve meg litt. Akkurat det syns jeg nemlig er litt stemningsfullt! :)

3 kommentarer:

 1. Hang in there! Spring is on it´s way!!! ;-D

  SvarSlett
 2. Er møkklei vinter og sure tider! Vil ha sol og sommer!!:P og en sommer der det faktisk GÅR an å gå i shorts, det er desverre mangelvare i Ålesund...

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du tok deg tid til å kommentere her inne hos meg! Jeg kan vel med hånden på hjertet si at det ikke er så mye bedre her i Bergen om sommeren ;) Men når det er fint vær er det jo til gjengjeld veldig fint her!

   Slett