søndag 4. august 2013

Sommerferien 2013


Da er det bare timer igjen av sommerferien 2013. Vi har ikke hatt noen planlagt ferie i år, men jammen har vi fått gjort mye likevel! 


4. Hatt høst. 5. Hatt sommer og måtte ha nye solbriller. 6&7. Vært på mitt fristed
8. Besøkt den lokale stølen. 9. Der kastet vi skoene... 10. .. og badet i elven!
11. Besøkt Gravdalsfjellet. 12. Vært på uteservering i Bergen. 13. Vært på konsert med Rihanna.
14. Fått basseng i hagen. 15. Vært på stranden. 16. Hatt to fjellturer på samme dag. 17. Besøkt Mikkelparken
18. Øvd på nye frisyrer.

Nå er vi altså oppladet og klar til høsten. Krysser likevel fingrene for at vi fortsatt har noen fine dager i vente før høsten kommer. Jeg har jo fortsatt alt for mange noen fjell som skal bestiges før året er slutt. I dette tempoet kan det se ut som om noen må gjennomføres med ski på beina! Jeg er ikke født med ski på beina så det kan bli interessant i så tilfelle.

I dette innlegget hadde jeg jo også tenkt å skrive om at alt var pakket og klart til morgendagens barnehagestart og ikke minst SFO start for Snapp. Herlighet som jeg gruer meg til sistnevnte. Å få skolebarn er skummelt. Jeg kan dog betrygge alle med at absolutt ingenting er pakket og klart enda, jeg er derimot kraftig på overtid. Jeg har brukt alt for mye tid på dette innlegget da arbeidet med å lage et bildegalleri tok MYE lenger tid enn jeg hadde tenkt. Noen av bildene ble ikke helt bra, jeg må tydeligvis jobbe litt mer med denne redigeringen, men veldig veldig kjekt å jobbe litt med HTML koding. Jeg kan i alle fall mye mer nå enn da jeg begynte på dette innlegget for noen timer siden for å si det sånn! :) Ingenting er så galt at det ikke er godt for noe ( eller noe sånt...) Neste gang jeg gjør dette så vil det med andre ord bli mye bedre. 

Da er det egentlig bare for meg å takke farvel til årets sommerferie, som har vært super, og sette i gang med å lete fram regntøyet. Jeg håper bare det ikke er skittent....

Ønsker alle en flott mandag! :)


2 kommentarer:

 1. Jeg trodde at vi hadde hatt det travelt i ferien, dere har jammen fått gjort litt av hvert. Min ferie er også slutt, men jeg har fri om mandagen så jeg får utsatt jobb-start med en dag. Var på Storsåta i dag i kraftig vind, og har planer om helgens andre Stoltzetur i morgen. Lykke til med jobbstart!
  Har du en liste noe sted over de 15 høyeste toppene, (var det ikke det som var utfordringen din?)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har faktisk ikke vært på Stoltzen enda... shame.. men en dag skal jeg! :) Her finner du listen:husmorfit.blogspot.no/2013/03/drmmelykke-gjr-nye-ting-utfordring-1.html En vakker dag skal jeg få gjort den litt mer tilgjengelig- en dag jeg har god tid ( når enn det måtte bli!). Får heldigvis en myk start i morgen da jeg skal jobbe hjemmefra. Slipper i alle fall unna litt tidspress med å rekke kollektivtransport! :) Håper Stoltzen blir bra!

   Slett