lørdag 20. desember 2014

20. desember: Vennejulebord

Beklager svikt i innleggene jeg har lovet på bloggen i desember, men noen ganger skjer det ting som gjør at planlagte ting blir satt på vent. Det har skjedd med oss nå. Jeg kommer ikke til å utdype det nærmere med annet enn at alt er bra med oss, det er rundt oss det har skjedd ting som nå gjør at vi har mange tanker i hodet :-)

Det skjer likevel artige ting som jeg heller vil snakke om! For første gang ble det arrangert vennejulebord i fjor og i år gjentok vi suksessen så nå kan vi si det er blitt tradisjon! :-) I år som i fjor hadde vi det utrolig kjekt til langt ut i de små nattetimer. Det var god mat, engasjerende underholdning, jamming og allsang. Til og med litt dans ble det! Så må man ikke glemme de fine menneskene vi var sammen med. Festen hadde jo ikke blitt den samme uten dem! <3

De tre yngste er fortsatt plassert hos besteforeldrene så da tar vi med oss ungdommen på kino for å se Hobbiten i kveld. Det er godt å kunne bruke litt tid sammen med han også. Han klarer seg så fint selv at det er veldig lett å glemme at han går gjennom en fase nå hvor mye skjer med han. Nå trenger han at vi er tilstede på en helt annen måte enn før. Siste fase til voksenlivet og selvstendighet! Grøss.. hvor ble årene av??Ønsker dere en fin kveld! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar