onsdag 18. februar 2015

O' deilige helg

I dag er det lille Lørdag. I tillegg til at man da har en god unnskyldning til å spise sjokolade ( i alle fall i følge fjortisen i huset) så betyr det også at helgen nærmer seg! O' du deilige helg!

I helgen kan man nemlig sove lenge! ( I alle fall til et sted mellom syv og halv åtte, kanskje åtte om man er skikkelig heldig! Da blir man vekket med hornmusikk og jubalong og kommandert ut av sengen om det er din tur til å stå opp eller ei.)

Det er også i helgene man har god tid til å være sammen. ( Spesielt blir det utvekslet mange viktige samtaler om forsvar, angrep og taktikk på vei til ulike sportslige arrangementer dersom barna driver med slikt. Helst bør det skvises inn minimum to hver helg slik at man får utnyttet både lørdag og søndag fullt ut.)

Helgen kan fint brukes til å slappe av og gjøre kjekke ting man ellers ikke får gjort. ( Vaske hus, vaske klær, pusse opp, dra på teater, kino, museer, fjellturer, bygge lego- pass for all del på at du har noe du kan gjøre hele tiden!)

I ukene må man gjerne ha middag som går fort, men i helgene har man tid til slow food og god mat fra bunnen. Deilig! ( Viktigste er jo at barna får det de liker så hamburger, pizza og hot dog er perfekt helgemat. Og så må man selvsagt ha egen middag til de voksne.. Det blir gjerne kjøkkentjeneste hele ettermiddagen, men det er det jaggu verdt!)

Deiligste av alt er at vi voksne kan være litt lenger oppe i helgene og dermed får mer egentid sammen <3 ( Han: Skal vi se film? Jeg: Ja, det kan vi godt! *Tre timer senere* Zzzzzz... Jeg: Oi, filmen er visst ferdig! Skal vi legge oss?)

Helger er deilig altså! Likevel så er det nå godt at hverdagen kommer også... Ja, man kan jo lett bli for slapp av for mye helg mener jeg!

Besøk på 4H gård
God helg i vente! :-)

2 kommentarer:

 1. Hehe gjenkjennelig :)
  Her i huset er helgene det mest slitsomme for meg faktisk!
  Eg er aleine hjemme med en liten, i vekene, men når helga kommer blir det "familietid", Og yes det kan være travelt det :)
  Ha en fin snart helg !
  Klem fra Åshild

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg husker den tiden.. man gledet seg gjerne til helgen fordi alle da var samlet, men utover søndagen så måtte en innrømme at en gledet seg litt til mandag også ;-)
   Ha en super dag!
   Klem :-)

   Slett