lørdag 29. juni 2013

Familieutflukt

I dag bestemte vi oss for at det var på tide med en familieutflukt. Bakgrunnen var at mannen gikk på en smell tidlig torsdag morgen. På vei ut i bilen låste ryggen seg og da ble det ikke jobb på han den dagen for å si det sånn. Til alt hell var jeg på vei til min ukentlige kiropraktortime så fikk ordnet en hastetime til han. Vi har lenge snakket om at det var stort behov for en oppgradering av sengen. Ryggene våre har ikke vært velfungerende for noen av oss på lang tid. Siden alle bilreparasjonene har gjort et kraftig innhugg i lommeboken så har ikke ny seng fått plass på innkjøpslisten verken i år eller i fjor, men når vi nå begge subsidierer kiropraktorene med fast inntekt innså vi at det kanskje var på tide. Familieutflukten ble derfor lagt til:


Jepp! IKEA! Så med tre stk barn og en stk delvis invalid mann som passasjerer styrte jeg bilen mot det gule og blå huset. Snipp og Snapp skulle etter planen være på lekerommet, men med tanke på at det gikk skeis forrige gang hadde jeg ikke for høye  forhåpninger. Forrige gang nektet nemlig Snapp å gå inn og da ville ikke Snipp heller. Så ombestemte Snipp seg midt inne på tjukkeste IKEA og ble rimelig misfornøyd da vi sa det var for sent. Lang historie kort; vi dro hjem med uforrettet sak. I dag gikk det heldigvis mye bedre. Ungene gikk frivillig inn og vi andre fikk pimpet sengen med ny overmadrass, hodeputer og en hel mengde andre ting vi absolutt ikke skulle ha, men selvfølgelig innså at vi desperat trengte når vi så det.
Snipp og Snapp er blitt et nummer!

En time gikk fort og plutselig var det på tide å hente. Om man ser bort fra sluttsummen på kassalappen var dette en svært rimelig måte å aktivisere barna på. Du skal ikke se bort fra at jeg kommer til å henge en hel del på IKEA i framtiden. Bortsett fra at Snute hadde et bittelite uhell hvor han veltet ut av vognen mens vi scannet varer gikk det jo svært smertefritt om jeg skal si det selv. Siden mannen hadde vondt i ryggen gikk det jo også i et passe tempo slik at jeg fikk tid til å studere ting ( kan forklare alle de ekstra tingene som havnet i handlevognen...).

Vi feiret suksessen med Drømmelykkes hjemmelagde hamburgere til middag. Falt i smak hos både mann og barn ( minner om at mannen er utdannet kokk!!!), derfor suksess også på middagsfronten. 


Nå sover Snapp og Snute, utslitt etter dagens opplevelser. Snipp er på vei i seng og da skal mor og far teste ut nye vinglass. Selvfølgelig kjøpt på IKEA. Må likevel innrømme at jeg gleder meg litt til å legge meg i kveld. ;)

Sweet dreams! :)3 kommentarer:

 1. Årh, jeg må også huske at det er smart å dra på Ikea når mannen har vodt i ryggen!! Så lurt! Vanligvis flyr vi jo gjennom, å jeg må bare ta på scanne blikket å fly etter. Tålmodigheten hans på Ikea er UTROLIG liten!
  Og du den hamburgeren.. oppskrift..? Den så æmeising ut!!
  <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi pleier hovedsaklig å gå alene, enten bare meg eller han. Denne gangen måtte han være med siden han måtte godkjenne sengen ;). Har forøvrig allerede forsovet meg en gang så den er goooood!

   Hamburgeroppskrift skal bli! Bland sammen en pk karbonadedeig med et egg, 1-2 fedd finhakket hvitløk, 1/2-1 most avocado og krydder etter eget ønske. Superlett og superkjapt! :)

   Slett
  2. Thanx hon! Den skal jeg så prøve å mekke sammen!! ;)

   Slett