lørdag 22. juni 2013

Hva betyr husmorfit

Noen syns sikkert det er rart at det kommer et innlegg om å skrive søknad innimellom fjellturer og trening. Men for meg betyr det å være husmorfit å være i en slags balanse. Ikke bare å være en sprek mamma. I vår tid når det er så mye snakk om tidsklemma tror jeg det er enda viktigere enn før. Det kreves mer av oss, både mentalt og fysisk. Man skal produsere på jobb, men jammen skal man produsere hjemme også. Er man sliten en dag nytter det ikke å legge seg på sofaen for å slappe av. Treningen er derfor viktig for meg for energien sin del. Det er også viktig å ha en jobb man trives i. Trives man ikke i jobben er det nemlig den største tidstyven og energistjeleren som finnes.


I min gamle jobb hadde jeg supre kolleger, men jeg følte ikke jeg fikk vist mitt potensiale. Jobben ble for kjedelig. Jeg følte jeg stanget hodet i veggen og kom ingen vei. Så jeg valgte med tungt hjerte å skifte jobb. For min del, men også for familien sin del. Jeg var nemlig helt på bånn.


Etter jobbskifte kom energien tilbake. Jeg har en arbeidsgiver som ser potensialet. En arbeidsgiver som våger å satse på sine ansatte fordi de vet vi da gir noe tilbake. De ansatte er like viktig uansett stilling og de vet å sette pris på det. Jeg jobber mye mer nå enn før, men likevel har jeg mer kvalitetstid med familien nå. Rart ikke sant? :)

Håpet mitt er jo også at denne bloggen skal være en mer feelgood blogg enn en ren treningsblogg. Dette er veien mot mine mål. Jernmannen 2016. Det er ikke for å bevise at jeg er sprek, men at jeg kan ( forhåpentligvis) og mest fordi jeg har lyst. Det krever ikke bare fysisk styrke og utholdenhet, men også psykisk. Når jeg sitter på sykkelen etter 60 km med vond bak og fortsatt har 100 km igjen er det det psykiske som slår inn. Jeg håper å finne denne balansen på bloggen også etterhvert, den blir litt til etter som veien går.

Nå er det straks hotellfrokost på oss! :)

2 kommentarer:

 1. Jeg feeler alltid good når jeg har tittet innom deg, så det har du definitivt lykkes med!!
  Og JEG er hvertfall veldig glad for at du skrev om jobbsøknader! Thanks :-D
  Så nydelige bilder av Snute! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er bra noen i alle fall får feelgood når de stikker innom her! :) Ser på statistikken at flere har kikket innom akkurat det innlegget...så får vi håpe de har fått hjelp ;)

   Slett