lørdag 3. august 2013

Mikkelparken

I går gjennomførte vi det som Snapp har gledet seg til i hele sommer, vi dro til Mikkelparken. Mikkelparken ligger i Kinsarvik, ca 2,5 timers reise ( inkl. ferje) fra oss. Vi gjorde dette derfor til en dagstur. Man kan parkere i Kvanndal og ta ferje direkte til Kinsarvik, men siden denne går sjelden valgte vi å reise Bruravik- Brimnes og heller ta 15 minutters kjøring på andre siden. Vi hadde bestilt fint vær og Yr.no var heldigvis enig med oss. Det vil si helt til fem minutter før vi ankom Kinsarvik. Da kom regnet. Vi voksne sukket litt, men ungene brydde seg ikke.

Heldigvis varte det ikke mer enn en time. Jeg visste at Mikkelparken var liten, men visste ikke at den var så liten. De hadde et innendørs lekeanlegg som var veldig greit når det regnet. Ellers var det litt trøbåter, kræsjbåter og småbiler. Et lite område med dyr var det også.
Ikke noe å si på utsikten i alle fall!

De hadde jo selvfølgelig også et badeanlegg der som måtte testest. Siden solen kom ble det heldigvis mulig å gjennomføre. Snute var da begynt å bli trøtt så han klarte ikke helt å bestemme seg for om han skulle være i bassenget eller ikke, men de andre koste seg masse. Vi valgte å gjøre dette til slutt og så spiste vi litt før vi dro hjem igjen.Dette var helt supert for de minste. Bonusen på 12 syns nok alt uten om badingen var relativt kjedelig. Utenom badingen var det mineralelven som falt mest i smak. Her kunne vi kjøpe sandsekker som skjulte "diamanter" og når vi vasket den i vann dukket de på magisk vis opp! Selve parken var greit oversiktlig, tidvis litt dårlig skiltet. Veiene kan de med fordel oppgradere. Noen steder var det vanskelig å komme fram med vogn. Jeg syns også at innsjøene var også litt dårlig sikret så i natt har jeg hatt mareritt om at Snute falt uti en av disse. Ekstra stor pluss får de gullgraver premie. En gullstein for en hardangerbestikk skje! Super park for de minste. Jeg tenker been there done that, men ser ikke bort fra at ungene kan tenke seg en tur til! :)

( IKKE sponset innlegg om noen skulle tro det.)


2 kommentarer:

  1. Hver vår er det flere barn i barnehagen, som snakker om Mikkelparken, så jeg tror den går rett hjem hos de små. Min "snart 12 åring", ville ikke brydd seg, siden han heller ikke er spesielt glad i vannrutsjebaner :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Mener det bare var to sklier der, den største attraksjonen var et sånt spruteanlegg med vannkanoner og bøttesplæsj ;) Men dette er nok helt klart parken for de minste :)

      Slett