torsdag 29. august 2013

Premiere

Ja, nå tenker jeg dere lurer litt! Saken er at jeg har fått en spennende utfordring. I forrige uke fikk jeg nemlig en av mine favoritt forfattere til å lese den Gladiatorfortellingen som jeg skrev og guess what.. hun likte det! Hun mente jeg burde skrive mer og slike tilbakemeldinger kan man ikke la gå upåaktet hen. Jeg skal ikke nevne navn på forfatteren siden det blir så pinlig for henne dersom det viser seg at jeg bare var heldig med denne fortellingen :)

Jeg har ingen intensjoner om å bli forfatter, men klart. Inne i hodet mitt lever det en hel mengde mennesker og historier ( nei, jeg er ikke schizofren...) og jeg elsker å skrive. Så om noen i tillegg kan synes det er kjekt å lese det jeg skriver er jo det utelukkende en vinn- vinn situasjon for mitt vedkommende. Jeg har også fått fine tilbakemeldinger fra andre som har lest den historien og merkelig nok vil de høre mer. Jeg har derfor bestemt at Gladiator skal få en fortsettelse. Hvor mye fortsettelse den får, det vet jeg ikke. De siste dagene har jeg vært nedgravd i Romerrikets historie så får vi bare håpe jeg klarer å sette sette stemningen korrekt.

Jeg skal derimot ikke tvinge dette på dere så jeg må finne en løsning for hvordan dette skal foregå i det skjulte. Det kommer derfor til å bli litt endringer her på bloggen fram til mandag. Premierdatoen på fortsettelsen er nemlig da. Jeg innrømmer at det hele er litt skummelt! Lille meg skal liksom gå offentlig med mine skriblerier som sikkert egentlig bare er ment for meg... Noen sjanser må man likevel ta her i livet..

Mer info kommer!


Ps. De som ikke har lest del 1 finner den i bunnen av dette innlegget

Ps2. Jeg bryr meg ikke så mye om tilbakemeldinger på det jeg skriver, men i dette tilfellet setter jeg stor pris på det! Enten som kommentar her eller på facebook. Eventuelt der dere måtte føle det passer... Jeg føler nemlig jeg står på dypt vann nå! Korrigert: Likes på facebook funker også! :)

4 kommentarer:

 1. YEahhh!!!! Så sinnsykt kult! Jeg er helt enig med denne forfatteren, for jeg har jo blitt revet med av del 1 jeg også!! ;))
  Gleder meg til premieren!! U GO GURL!!! :))))

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er fin du fineste Diaperdiva! :) Nå får vi bare håpe jeg ikke skuffer den lille fansen jeg har tilegnet meg! Deg, pappa og forfatteren.. hehe

   Slett
 2. Svar
  1. Eg gruar meg litt... Tenk om det heile berre vert ei stor flause!

   Slett