søndag 8. september 2013

Godt valg

I anledning valgdagen i morgen stikker jeg bare innom med et ønske om godt valg! Jeg skal ikke komme med noen valgpropaganda, det har vi vel gjerne fått nok av de siste dagene. Vi er heldige som bor i et land hvor vi har muligheten til å være med på å påvirke så det er viktig at vi bruker stemmeretten selv om vi kanskje ikke tror på en umiddelbar endring.

For mange tror jeg partitilhørighet kan variere fra år til år, alt etter hva man er opptatt av. Sånn tror jeg også det bør være. Jeg syns det er bra at politikk engasjerer. Selv har jeg studert sammenlignende politikk så er nok over gjennomsnittet engasjert... I mange tilfeller er sakene partiene kjemper for like, men de har gjerne ulikt tilnærmingnivå og grad av viktighet. Alle vil jo egentlig bevare miljøet, alle vil ha en god skole, et bedre helsesystem, ingen helsekøer og så videre. Kampsaken er kanskje hvordan dette skal finansieres. Der er de vel sjelden enige, men det skaper også den egentlige forskjellen. Jeg fikk et tips en gang om at en skulle finne det partiet en er mest enig med og stemme på det. Det tror jeg på. Det betyr ikke at du er enig med det partiet neste gang. Man trenger ikke være lojal. Det er det som er så fint med at vi kan stemme! Du kan være med på å påvirke. Uansett! Kanskje tror du ikke at din ene stemme får noe og si, men kanskje den nettopp gjør det? Så husk å stemme, din stemme er viktig! :)

Lykke til!

At det her er bilde av et AP program betyr ikke at jeg stemmer på dem bare så det er sagt.. Det var det eneste som har dumpet ned i postkassen her.

2 kommentarer:

  1. Yeah!!
    Så sant så sant!
    Godt valg kjære du! :))

    SvarSlett
  2. Takk og i lige så! Gleder meg til å følge med på opptellingen i kveld.. Håper det er avklart ( i min favør selvsagt) før jeg må finne sengen.. hehe

    SvarSlett