tirsdag 2. april 2013

Endelig hverdag

Det føltes faktisk litt godt å være tilbake i normale tilstander igjen i dag. Selv om dagen startet med et ekstra stort flyttelass som skulle leveres i barnehagen sammen med ungene. Alt må hjem for en vask under slike høytider må vite!

Jeg kjente jeg var mer enn klar for en treningsøkt i dag. Nå har jo julen vart til påske så på tide med et nytt og bedre liv. Dette bestemmer jeg meg for hver søndag, men siden det var mandag i går når jeg bestemte meg for det så blir det kanskje virkeliggjort denne gangen?? Fikk meg i alle fall en god helkroppsøkt! :) Til tross for at de har flyttet rundt på ting i løpet av påsken og min lille faste krok var skvist for plass av store apparater. Siden den i tillegg var okkupert av fnisete jenter og hormonbombe gutter måtte jeg driste meg inn på det o' skumle vektrommet. Jeg listet meg inn i håp om å ikke bli sett og det tror jeg gikk bra! Selv om jeg følte alle sjekket ut den feile teknikken min så tror jeg egentlig de fleste var opptatt med sitt. Der inne trente de i alle fall!

Økten min ble som følger:
Beinpress
Utfall
Strake markløft
Nedtrekk
Skråbenk m/vektstang
Sittende skulderpress
Stående sidehev
Bicepscurl
Franskpress

Har du lyst til å prøve disse øvelsene, men usikker på hva de er? De fleste er kjente så bruk google! Der finner du både videoer og bilder av øvelsene.

Sånn fant jeg en ny skulderøvelse jeg vil prøve. Men siden den bestod av flere øvelser fant jeg bare en video. Jeg pleier å dra med meg bilder på ark når jeg trener for å huske øvelsen, men en hel film ble litt verre. Så hva gjør Drømmelykke da? Jo.. hun tegner! Og plutselig skjønner jeg hvorfor jeg ikke fikk S i tegning på ungdomsskolen! Jepp- for så gammel er jeg at vi ble gradert etter alfabetet og ikke etter tallsystemet!

Klarer dere å se hvordan øvelsene skal gjøres? Og nei, jeg blir ikke fornærmet om dere sier nei! :)

2 kommentarer:

 1. Hehe, jeg må vel ærlig innrømme at.. nei, det skjønte jeg ikke! MEN det er nok mer for at jeg ikke er så into treningsterminologi, enn at du ikke fikk S på ungdomsskolen! ;-)
  Vet du, jeg tok også med alt hjem fra barnehagen, og tilbake igjen (uten å ha vasket det..for vi var jo borte hele ferien..)
  Anyways, hyggelig å titte innom deg igjen, og se at treningsmotivasjonen er på G. ;-) Og jeg skulle sååå gjerne strammet opp med litt utfall.. men bekkenet mitt er verre enn noensinne :-( Forhåpentligvis er det bare verre før det blir bedre!
  Stooor klem <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har også slitt med det verdens bekkenet! Hvorfor har vi det egentlig?? Men jeg måtte faktisk knipe meg litt i armen her om dagen for jeg har ikke hatt problemer med det siden jeg begynte med knebøy og utfall! Nå kan jeg endelig gå lenger enn til bilen på asfalt uten å være invalid i flere dager. Hvilket jo er bra siden jeg for tiden har en bil som trives best på parkeringsplassen! ;) Kjekt å ha deg tilbake! God bedring til bekkenet og stor klem til deg også! :-*

   Slett