mandag 22. april 2013

Hjemmetrening

I anledning min tilbakekomst klinker jeg til med TO innlegg. Jeg har lenge tenkt at jeg bør få til litt mer hjemmetrening. Jeg kommer sent hjem og dørstokkmila er heavy til tider! Mannen trener bonusen sitt lag og da er jeg gjerne alene på kvelden. Perfekt å utnytte det til trening. Jeg har derfor tenkt en stund på å skaffe meg et hoppetau. Så på torsdag somlet jeg meg endelig til det.

Inspirert av en crossfit øvelse kalt Annie gikk jeg derfor målrettet til verks. Siden hukommelsen min er relativt dårlig og jeg likevel velger å stole på den ble det ikke en Annie. Jeg trodde nemlig den bestod i 50-40-30-20-10 double unders/ push-up. Jeg klarte da ikke 50 push-up ( insane!). Men tok 10 mellom hver runde. Da jeg i etterkant skulle sjekke fasiten viste det seg at det skulle være SIT- ups! *FAIL* Så da vet jeg det til neste gang. :) Hoppetauet skal jeg i alle fall bruke mer. Hoppetau kan faktisk være med på å forbedre løpeteknikken din også dersom en er som meg og løper helt feil. På grunn av svake muskler i leggen lander jeg på hæl og ikke på tå. Helt feil med andre ord. I tillegg gjør jo dette løpingen mye tyngre. Og kjedeligere.

Så løp og kjøp et hoppetau folkens!

Neste på ønskelisten min er rulleski. Der har mannen satt foten ned. Han mener jeg og rulleski kommer til å være rene dødsfellen! Han er nå litt omtenksom også da som bekymrer seg for meg.. :)

2 kommentarer:

  1. Så flink du er! Hjemmetrening ligger IKKE for meg... Vekter kommer susende - en dag :-) -S

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg sier bare: prøv det! :) Vi kan stå i den nye hagen din med hoppetau for eksempel?? ;)

      Slett