mandag 1. april 2013

The end

Da er det få timer igjen av påskeferien og vi har hatt en perfekt avslutning. Sammen med et vennepar tok vi turen på Fløien og videre innover mot brushytten ( for lokalkjente). Byfjellene viste seg fra sin beste side til tross for enkelte glatte partier. Ungene labbet avgårde uten (for) mange protester. Lovnad om sjokolade, kjeks og appelsin når vi var vel framme hjalp godt på, selv om vi tidvis måtte jakte nede i sekken etter noen "gulrøtter" som fikk futten tilbake i beina på de minste.Jeg skammer meg over at vi ikke har tatt turen dit før! Veiene er godt merket og det er akkurat passe avstand for små bein å gå dit. Spesielt fascinerende var det å se hvor mye mer energi de hadde på vei nedover igjen etter inntak av uante mengder sukker! :)

Som sagt, en perfekt avslutning på en flott påskeferie! Mye god mat og drikke er blitt fortært. Vi har vært flere turer i nærområdet, hatt familiefotballkamp, utforsket geocaching for første gang, slappet MYE av og spilt alt for mye candy crush! Ufyselig irriterende spill som en aldri bør prøve... Jeg har også fått lest ferdig tre bøker og funderer litt på hva jeg nå skal lese videre. Batteriene er med andre ord ladet og vi er klar for siste innspurt før sommerferie ( og bikinisesong! Hyl!..) Jaja, vi skal feriere hjemme i år, har visst en hage som skal fikses, så trenger vel ikke bekymre meg for parantesen. Pleier å regne i Bergen i juli...

Snute sovnet for øvrig på ryggen til far i huset på vei hjemover i dag . Ikke spesielt lurt siden han ikke har noen som helst planer om å sove nå ( 21.42..) I to timer har han herjet vilt på rommet sitt, men det ser ikke ut til å ha slitt han ut akkurat! Sukk..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar