onsdag 24. april 2013

Sunn snacks og mer hoppetau

Jeg hadde besøk av mine fine svigerinne på søndag og plutselig fikk jeg et akutt anfall om at jeg burde lage noe! Så da gjorde jeg det. Jeg lagde ingefær fudge. Oppskriften fant jeg inne hos Jona. Var kanskje litt uvant smak, men sammen med en kopp kaffe ble det veldig bra! Det klarer i alle fall å dekke søtsuget mitt når det er som verst (ofte).
 
Disse anbefales med andre ord på det varmeste! :) Kan også anbefale dere å stikke innom bloggen til min fine, kreative svigerinne! Den finner dere her.
 
Så litt oppdatering angående hoppetauseansen min på mandag. I går så leste jeg at hoppetau var blitt en skikkelig dille i USA, man er med andre ord svært trendy når man hopper tau! I alle fall i USA. I USA kalles det Aero jump og hopping koordineres med musikk. Eksempel kan dere se her:
 
Forøvrig kan jeg rapportere om kraftig gangsperr i nedre del av magen fortsatt og der pleier jeg ALDRI ha gangsperr. Så det funker. Er forøvrig svært takknemlig for at jeg tok feil og trodde det var push- up jeg skulle ta. Hadde jeg tatt sit- ups hadde jeg garantert vært invalid nå.. :)
 
Muscle pain is good pain!
 

2 kommentarer:

  1. Ååh, hoppetau! Det er lenge siden jeg har gjort, DET skal jeg gjøre, er jo kjempegod trening!:D

    Gangsperre viser bare at du har gjort noe rett, hurra:D

    SvarSlett
  2. Visst er det god trening! For ikke å snakke om hvor gøy det er! I tillegg kan det jo tas med hvor som helst. Jeg liker det enkelt! :) Pakk et par joggesko og et hoppetau neste gang en skal på tur og vips så har en flust av muligheter.

    SvarSlett