søndag 7. april 2013

Hjemme igjen

Da var vi trygt hjemme igjen! Etter en liten dramaseanse gjennom sikkerhetskontrollen på Kjevik hvor Snipp brått bestemte seg å snu vrangsiden til! Jeg var så uheldig å spørre på feil måte om han hadde noe i lommene og da satte han bremsen på. Fikk sendt han igjennom sikkerhetskontrollen hvor han fant ut at han skulle snu. Prøvde å returnere han, men vekterene bare vinket på meg. " De pleier å komme til slutt." Vel, de kjenner ikke min sønn tenkte jeg og prøvde å si at da stikker han av med panikk i stemmen. De bare fortsatte å vinke. Blek om nebbet og med tårer i øynene gikk jeg igjennom. I motsetning til Snipp har jeg nemlig respekt for autoriteter som for eksempel vektere i sikkerhetskontrollen. Så da stod jeg på innsiden og han på utsiden av sikkerhetskontrollen... Leeeeeeenge! En hel liten evighet føltes det som. Takk og lov for at det var på Kjevik og ikke Flesland og at vekterne var like hyggelige og vennlige som sørlendinger pleier å være! Hadde det vært på Flesland hadde vekterne eksplodert i sinne og i tillegg er det jo en hel del flere mennesker som passerer gjennom slusene der. På Kjevik passerte det to den tiden vi stod der.

Til slutt bar det heldigvis hjem med nok et minifly. Gjennom skyer, snøbyger og turbulens fant vi endelig Flesland og landet trygt.. puh..

Vi har selvfølgelig vært i Kristiansand. På sjørøverweekend i Dyreparken og Abra Havn! Et must for små og store sjørøvere og Sunnivaer å ha dette som reisemål. Vi skal definitivt tilbake med hele familien! :) Jeg er alt for trøtt til å lage et skikkelig innlegg i kveld, i tillegg nektet pcen å gå på nett så får ikke lagt ut bilder fra speilrefleksen. Har nemlig børstet støv av det også i helgen og innser at jeg trenger et nytt ;) Dere får derfor bare noen litt kjipe mobilbilder i denne omgang! Takk for turen, M! Gleder meg allerede til Paris og Disney om fire år :)

2 kommentarer:

 1. Ai ai ai, det hørtes ut som en litt over gjennomsnittet stressende tur hjem.. puh!
  Vi har også litt halvveise planer om å dra dit i sommer! Gleder meg til å se flere bilder! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Anbefaler å gjøre planene helveis! Vi storkoste oss i alle fall. :) Nå er det nok litt flere folk om sommeren, men også flere aktiviteter! :)

   Slett