torsdag 24. januar 2013

En sånn dag...

Dagen startet vel strengt tatt om natten med en syk Snipp. Han fikk vaksine i går og reaksjonen kom i natt.. Oh joy! Så da skjønte jeg at det ble hjemmetilværelse på meg. Fordelen var i alle fall at  vi kunne sove lenge i dag! Våknet av at far i huset desperat forsøkte å få start på mandagsbilen vår. For de som sjekker kalenderen og vet at det ikke er mandag i dag- denne mandagsbilen driter i hvilken dag det er!

I alle fall flatt batteri- IGJEN! Så etter å ha gående fulgt de friske i barnehagen gikk jeg i gang med demontering av batteriet ( nei, jeg er ikke mekaniker, men mulig jeg snart kan bli det..) og fikk satt det på lading.

Nå sitter jeg altså her og trommer med fingrene mens jeg venter på at det skal lades opp! Aller helst skulle jeg ha frest på butikken for å døyve abstinensene mine, men får klare meg med kaffe, gigant mais og Disney junior. Håper forøvrig poden er lei snart slik at jeg heller kan se slutten av filmen sex & the city ;)

1 kommentar:

  1. Uffameg those days.. Jeg har en sånn UKE.. Men fy flate så flink du er da, demontering..DET er imponerende det! Jeg sitter forøvrig å døyver mine abstinenser med sjokoladekake og kremfløte! I morgen bli nok bedre skal du se- for oss alle ;-)

    SvarSlett