søndag 27. januar 2013

Liksom fiskegrateng...

I dag hadde Snipp ønsket seg fiskegrateng til middag. Jubelen stod nærmest i taket hos mor som skred til verket og produserte hjemmelaget fiskegrateng. Da vi manglet ymse ingredienser ble det en liksom fiskegrateng selv om jeg mener den inneholdt alt en fiskegrateng bør ha, blant annet fisk! Skuffelsen var til å ta og føle på da den ble servert og ungene så at det ikke var kjøpegrateng! Skrekk og gru! Men mor og far var fornøyd og sultestreiken til de små ble heldigvis avlyst da bestemor stakk innom med nystekte vafler med tilbehør.. Lykke! :)
Vaflene var god oppladning til treningen min også så nok en gang klarte jeg å øke på vektene! Men jeg må revurdere programmet mitt og få gjort det om til en to-splitt. Tre-splitt funker dårlig når en bare får trent styrke to ganger i uken ;)
Nå har mannen stukket av for å se fotball! Etter en aktiv helg med lek i snøen ( som akkurat nå regner bort) og masse kos er jeg nå klar for en episode vampire diaries før sengen. Siden jeg likevel har  fjernkontrollen for meg selv liksom!
Avslappet og klar for en ny uke :-)
Ut på tur, aldri sur!

1 kommentar:

  1. Fiskegrateng.. det er godt det, tror jeg skal satse på en selv idag. Men jeg tar ikke risken på at det kan utarte seg til en sultestreik i heimen (for det er meget mulig når jeg kokkelerer sånt rent generelt), så det blir Findus sin ;-)
    Ha en vidunderlig mandag! :-D

    SvarSlett