søndag 10. februar 2013

High carb, high fat- Oh yeah!

Kaloritelleren har eksplodert, piffen har forlatt oss, huset er fylt med Trash Pack ( små gummi søppelfigurer som kan samles på i tusentall!) og to foreldre ligger strødd på sofaen- her har det vært bursdagsfeiring i helgen!

Vi minnes gode tider ( torsdag?), de tider vi inntok en relativt velbalansert middag som i tillegg faktisk bare ble slengt sammen!

En dårlig start på dagen hvor bilen for n'te gang ikke startet og litt dårlig kommunikasjon mellom mor og far førte til at mor freste da hun utsultet kom hjem til INGEN middagslukt! Jeg blir ganske sur når jeg er sulten... Far trodde jeg skulle handle og jeg motsatt. En gående retur til butikken når jeg nettopp var kommet hjem i 10 minus fristet lite. Redningen ble å oppdage at vi hadde fiskekaker alà Kristine Weber i fryseren- HALLELUJA! En halvtime senere var stemningen atter god i Drømmelykkehjemmet! Noen timer senere var bilbatteriet ladet opp og stemningen steg atter noen hakk :)

I'm signing out...

1 kommentar:

  1. Ha ha ha jeg må le litt og.. det bilbatteriet..;-)
    Hvordan har det gått med bursdager, familiebesøk.. og syklingen?!;-) Still going strong!? Ønsker deg en hærlig uke Drømmelykke! :-D

    SvarSlett