onsdag 20. februar 2013

What about living and working in Barcelona?

Å publisere profilen sin på nettet gir UANTE muligheter altså! I går var jeg skikkelig heldig og fikk forespørsel om jeg ville ha ny jobb.. i Barcelona!

Jeg tenkte.. YEAH! Stillingene de trengte å fylle passet meg PERFEKT! Og Barcelona er jo en super by så jeg begynte straks å drømme:

Tenk om jeg kunne gå forbi denne fantastiske bygningen til jobb hver dag?Eller jeg kunne spasere her når solen skinte og vi var på jakt etter en uterestaurant?Mailen virket jo seriøs nok. Sendt til meg via Linkedin og greier. Jeg sjekket selvfølgelig at selskapet fantes, noe det gjorde. Flaks! I tillegg så jeg at det var en norsk ansatt der så dette måtte jo bare være bra altså! Mannen ville vært henrykt om han annen hver helg kunne sette seg ned her for å se svette menn i shorts:
Joda, Barcelona er absolutt en fin by!MEN... så var det da at de ville jeg skulle møte opp på et misjonshus i Bergen for å se om jeg var noe for dem. Og så avsluttet de med " We could see in Trondheim".. What?? E- posten var plutselig ikke så seriøs lenger og jeg tenker jeg heller får se fram til de få solskinndagene vi har her i Bergen :) Mulig de bare er utrolig dårlig i geografi og at jeg nå går glipp av en kjempe mulighet, men den sjansen tror jeg jeg er villig til å ta i dette tilfellet ;)

( bildene er lånt fra google)

2 kommentarer:

  1. Ha ha ha, så herlig du er:-) Hvordan skal man egentlig vite, hvem som er seriøse og ikke? Da er det jo bra at de som ikke er seriøse, blir avslørt gjennom mangel på geografikunnskap!;-)
    MEN, JA! Tenkte jeg bare når du skrev overskriften. Jeg eeeelsker Barca <3 Men det er nå fint å dra på ferie dit også da! ;-)

    SvarSlett
  2. Jeg har bare vært der en gang, men skal definitivt tilbake! :D Var jo alt for mye å se så rakk jo ikke det på en tur må vite! Fireåringen er Barcafan så har lovet han førskoletur til Barcelona... så enten neste vår eller våren etter pakker jeg kofferten, solbriller og "what to see in Barcelona" boken samtidig som jeg inntar en solid dose rødvin for å døyve flyskrekken ;)

    SvarSlett