tirsdag 7. mai 2013

Home alone

På fredag dro mannen på en etterlengtet guttetur. Han har ventet på denne turen nesten et helt år og hadde det ikke vært for ørene så hadde smilet gått helt rundt da han dro. Han var heldigvis veldig glad for å være hjemme igjen i går kveld også da! :)

Jeg fikk derfor testet ut mine nyervervede stressmestringskunnskaper i løpet av helgen. Kommer et nytt innlegg om det senere i dag eller i morgen! Det har faktisk gått over all forventning og jeg har virkelig kost meg hjemme sammen med mine små. Fredag hentet vi bilen og dro rett hjem til mine foreldre hvor vi ble oppvartet etter alle kunstens regler ( jeg fikk til og med sove leeeeenge på lørdag!). Min mamma er super kreativ, evner jeg dessverre heller ikke har arvet, så hun hadde handlet inn noen prosjekter til de små. Nøkkelringdyr i perler! Dette falt selvfølgelig i smak selv om det var vi voksne som måtte gjøre mesteparten av jobben. Jeg må innrømme at jeg også syns det var veldig artig så jeg produserte litt ekstra. Det som overrasket meg var at jeg klarte å beholde roen selv om perler fløy alle veier og små fingre gjerne ikke alltid gjorde det jeg ville!

En krokodille tar form..

Lørdag dro jeg min far med på det lokale Byggeriet og fikk handlet inn litt material til helgens hovedprosjekt! Jeg skulle nemlig pusse opp soverommet og hadde i den forbindelse tenkt å lage en sengegavl. I den forbindelse måtte jeg ha med meg en ekspert som kunne hjelpe meg å plukke ut riktig material. Jeg er nemlig ikke spesielt praktisk av meg, men veldig god på dirigering og teori. Da vi skulle kjøre hjem tidlig for at jeg skulle rekke å bli ferdig ville selvfølgelig ikke bilen starte.. grrrrr! Den historien skal jeg ikke ta her. Vi kom oss hjem til slutt, med det resultat at jeg bare klarte å male ferdig en vegg! Med innleid hjelp fra svigerinne og svoger kom sengegavlen på plass og jeg er veldig fornøyd! Mannen var også fornøyd med at jeg hadde fått hjelp til å sette opp sengegavlen. Før han visste at jeg hadde fått hjelp hadde han nemlig kontrollsjekket at den var skikkelig skrudd fast i veggen! Damn! Ingen tillit til mine snekkerikunnskaper med andre ord.. og det forstår jeg i grunn siden jeg ikke klarer å skru sammen en IKEA krakk en gang!

Før

Etter
 
 
Søndag var jeg så fornøyd med at jeg hadde taklet resten av helgen på en slik utmerket måte så jeg la til et ekstra barn + svigermor og dro til Vilvite ( vitensenteret for barn i Bergen). I kjent stil løp alle fire i hver sin retning og herjet vilt på alle knapper og spaker som fantes. Tidligere ville jeg ha svettet, kjeftet og løpt etter som en vill okse. Denne gangen hipset jeg litt på skulderen mens jeg tenkte: pytt sann.. de kommer seg ikke så langt og det er jo et sted for barn så hva kan gå galt? Ingenting. Og det gjorde det ikke heller. De hadde en maskin man kunne sjekke pulsen sin på og den lå på 68. Helt perfekt! Vi fikk med oss 3 stykk passe slitne barn og en stykk dødssliten kar hjem.
 
Såååååå sliten blir man av å herje på Vilvite!
 
Vi toppet helgen med at Snapp fikk en kamerat på besøk søndag ettermiddag, jeg fikk besøk av en venninne som jeg ser alt for sjelden og mandag hadde vi middagsgjester! Jeg overlevde og kan bare smile av hele helgen som er et veldig godt minne! :) 
 
Følelse av mestring kan være like kjekk på hjemmebane som i treningssammenheng! Det at følelsen av stress så og si har vært fraværende hele helgen er en veldig ny følelse for meg i alle fall. :)

2 kommentarer:

  1. Tommel opp! :)Æ vart litt imponert over dæ nu ja! :)
    -Vibeke-

    SvarSlett
  2. Hehe.. ja, fortjener husmorferie litt nordover i landet nå ;)

    SvarSlett