tirsdag 28. mai 2013

Korreksjon

(Advarer på forhånd om klissete klisjeer så om man er allergisk kan man lese litt i arkivet eller vente i spenning på neste innlegg..)


Jeg har dårlig samvittighet for at jeg gjerne framstilte mannen i et litt dårlig lys i anledning innlegget om friluftsfamilien. ( Sorry DiaperDiva, dette blir et "I love my hubby" innlegg ;)) Han har heldigvis hovedsaklig gode sider. Han holder jo ut med meg for eksempel! :) På enkelte områder er jeg ganske sikker på at det er en bragd..

Jeg er heldig som har han. Nå kunne jeg har skrevet masse om alt det fine han gjør for meg, men det ville jo frata han machoimaget så det skal jeg selvfølgelig ikke gjøre. Da ville jeg vært en dårlig kone. Han gir meg støtte uansett hvilke sprø ideer jeg får. Han framstiller meg aldri som lite intelligent selv om jeg nok i noen tilfeller hadde fortjent det. Han har til og med sagt at dersom jeg klarer Jernmannen så skal han betale statuetten! Det er ikke fordi han ikke tror jeg klarer det, for det tror han, men fordi jeg stadig vekk får nye ideer som aldri blir fullført. Jeg føler meg privilgert som fortsatt etter syv år som kjærester (og fire og et halvt år som gift) er like lykkelig som den første tiden vi var kjærester. 

Selvfølgelig har vi dager der vi går hverandre på nervene og begge har ting som den andre nok irriterer seg over. Jeg er for eksempel UTROLIG morgengretten. Stakkars mannen får føle dette hver eneste hverdag når jeg kaster han ut av sengen for at han skal bli ferdig på badet før jeg inntar det. Han er nemlig førstemann ut dørene. Aller helst foretrekker jeg en time for meg selv hver morgen for å våkne, men etter at jeg fikk barn skjer det relativt sjelden ( les: ALDRI). Han syns sikkert også til tider at jeg er ekstremt masete. Gjør ditt, gjør datt, husk ditt og husk datt. Likevel så sier han hver kveld at han elsker meg. Heldig ja.

Kjærlighet er ikke noe man har, men noe man får. Man må jobbe for det. Hver e.n.e.s.t.e dag. Akkurat det har jeg tenkt å gjøre for jeg vil ikke bytte ut det jeg har for alt i verden! Da er det godt å ha alle de fine tingene i bakhodet når jeg irritert plukker opp skitne sokker som ligger strødd over hele huset fordi de ikke finner veien til vaskerommet av seg selv.... Jeg vet at dersom han leser dette så kommer han garantert til å skrive det ut, henge det på veggen og bruke det mot meg for alltid. Men det er helt greit, kjære! <3

4 kommentarer:

 1. Dette var aldeles nydelig skrevet <3 Det var nesten som jeg ville printet det ut selv og hengt det på veggen! :-) Heldig! Er mannen din!! Og det er det ingen tvil om at du også er, når jeg leser dette! Men jeg har hørt masse bra om han før også jeg.. så jeg visste jo det da! ;-)
  Kjenner nå at "I love my hubby" innlegg må jeg skrive mer av.. hehe ;-)
  Og nydelige ringene da, oppå 1.kor.13.. <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint sagt av deg! ♡ Satt lenge og lurte på om det skulle publiseres, men når mannen godkjente det så var det jo greit! ;-) Ringene er spesiallaget så de er vi veldig fornøyd med og bibelverset er det fineste jeg vet. Ble lest under vielsen vår også! :-)

   Slett
  2. Haha, ja det er mye som må gjennom sensuren her også! ;-P
   Spesiallaget, wow.. ja de var helt utenomdetvanlige fine!!
   Enig i at det er det fineste verset, det ble lest under vår vielse også!! ;-D

   Slett
  3. Haha.. hvorfor overrasker det meg ikke at det verset ble lest for dere også? ;-)

   Slett