onsdag 3. desember 2014

3. desember: Menneskers godhet

Det finnes noen mennesker som utelukkende er fylt med godhet. De deler av seg selv og sprer positivitet og glede helt naturlig. Jeg er sikker på de aldri har sagt noe negativt eller nedsettende. For dem er glasset alltid halvfullt. Selvsagt er det den naturligste ting i hele verden at de stabler både deg, unger og et helt flyttelass med våte klær inn i bilen sin og kjører deg hjem en regnfull dag du ikke har bil. Selv skulle de egentlig stikk motsatt vei. Slike mennesker er mine idol og forbilder. Jeg kjenner jeg blir varm i hjertet når jeg snakker med dem. Tenk om jeg bare hadde vært halvparten så god på å være medmenneske! Visst er det lov å ha en dårlig dag. Og selvsagt er det ikke noe galt i å være litt negativ innimellom. Jeg skulle bare ønske jeg var flinkere til å både se og tilby en hjelpende hånd eller en vennlig gest til de som trenger det. Ofte er jeg for opptatt med mitt eget til at jeg ser det. Nå skal jeg derimot øve meg litt mer på dette og jeg utfordrer deg til å gjøre det samme! :-)


2 kommentarer:

  1. Tror nok vi er fler i samme båt, og blir gjerne med sammen med deg om å bli flinkere på dette oppi den hektiske hverdagen ❤️ Heldigvis får jeg gitt litt av denne godheten gjennom min jobb 💜 .

    SvarSlett
    Svar
    1. Så fint at du vil bli med! I en travel hverdag er det nok helt klart mest tid til oss selv og våre egne, men av og til er det bare et smil som skal til! :-)

      Slett