tirsdag 12. november 2013

Dag 6 av et nytt liv

Dag 6 ble en tung dag. Jeg hadde ikke for vel publisert innlegget om at jeg dagen i forveien "bare" hadde gått 8 km før krampen tok meg. Bokstavelig talt. Det er nok mer gangsperr enn krampe, men like fullt så hemmer det meg. Det sitter bak på leggen og er noe jeg alltid får når jeg bærer i bæremeis. Antar jeg bruker noen muskler da som jeg ikke bruker ellers. Dagen i går ble det kun utført noen rolige spaserturer på tilsammen 3 kilometer. Det er ikke alltid mengden som teller, men også kvaliteten :)

På kvelden laget jeg knekkebrød etter denne oppskriften her. Jeg hadde vært på butikken for å handle og hadde notert meg bak øret at jeg måtte kjøpe bakepapir. Dette glemte jeg selvfølgelig underveis og kom hjem igjen uten. I desperasjon forsøkte jeg å ha litt olje på bakeplaten, men det anbefales ikke. Resultatet ble noen få velsmakende knekkebrød og et stort glass med deilig müsli. Veldig greit når man kan ordne flere ting i samme slengen? :) Så siden det ble litt få knekkebrød måtte jeg finne på noen annet som jeg kunne servere mannen. Da ble det bær med vaniljekesam, cashewnøtter og 86 % sjokolade. Min hadde i tillegg et innslag av cottage cheese. Vi var begge enige om at det smakte godt, men vi kunne spart oss for sjokoladen. Den passet ikke veldig godt inn i denne blandingen. Så sunt og enkelt kan det altså gjøres. Og skal jeg være ærlig så smaker det faktisk bedre enn både melkesjokolade, chips og annet vi pleier å putte i oss på en kveld.


Oppsummert så syns jeg at jeg har klart meg bra så langt i prosessen. Jeg kunne helt sikkert ha vært flinkere, men det er deilig å føle at jeg er litt på vei i riktig retning her! :)

2 kommentarer:

  1. Kan anbefale gjenbruksbakepapir, da er knekkebrødene lette å få av. Mine hadde en tendens til å suge seg fast i papiret. Enklere liv har et som funker for meg :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ah! Takk for tips! Trodde kanskje gjenbruksbakepapir ikke var så bra, men da skal jeg helt klart ut for å kjøpe! Er så irriterende hver gang man går tom og aldri husker å kjøpe nytt ;-)

      Slett